Το απουσιολόγιο αδειάζει και ο Ηρόδοτος αναμένεται διαφορετικός!

Μετά από μία περίοδο στην οποία οι επιλογές ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, το απουσιολόγιο σιγά σιγά αρχίζει να αδειάζει στον Ηρόδοτο.

Αλλαγμένος προς το καλύτερο αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα ο Ηρόδοτος, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχει στη διάθεση του πληθώρα επιλογών, ουσιαστικά για πρώτη φορά, στο διάστημα παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Οι τιμωρημένοι Τσαμαντιώτης, Λουμπάκης, Ξηρός, Τζαγκαράκης, Γαρεφαλάκης έχουν ολοκληρώσει τις ποινές τους και θα είναι όλοι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ οι Κοιλάρας και Γιαννικάκης αναμένεται να ενταχθούν κανονικά στην ομάδα, ξεπερνώντας τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν.

Με τις απουσίες να μειώνονται και το ρόστερ να γεμίζει, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού προετοιμάζεται για μια νέα αρχή στη σεζόν, μετά και την επιστροφή από το ρεπό αυτού του σαββατοκύριακου, οπού οι «μπλε», ενισχυμένοι και ανανεωμένοι θα δοκιμάσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Το προσεχές Σάββατο, στις 17:30, ο Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει τον Κόρφο Ελούντας σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχει την ευκαιρία να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν σε ρυθμούς αγώνα.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P