Ακαδημία ΠΟΑ: Ο ιδανικός προορισμός για τα νέα παιδιά

Η Ακαδημία του ΠΟΑ αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα «εφαλτήρια» για νέους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Με έμφαση στην ανάπτυξη των ταλέντων και την ορθή καθοδήγηση, έχει αναδείξει πληθώρα αθλητών που πλέον διαπρέπουν σε μεγάλες ελληνικές ομάδες, όπως ο ΟΦΗ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Αξιοσημείωτα παραδείγματα περιλαμβάνουν ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν από την Ακαδημία του ΠΟΑ και μετακινήθηκαν σε κορυφαίες ομάδες:

2003 γεν.: Χρήστος Λέλεκας, Ηρακλής Βασιλάκης, Γιώργος Γωνιωτάκης (ΟΦΗ)
2004 γεν.: Ευάγγελος Θαλασσινός (ΟΦΗ)
2005 γεν.: Παναγιώτης Κοντάκης (ΑΕΚ), Μάνουελ Καλαφάτης, Αντώνης Σαντοριναίος (ΟΦΗ)
2006 γεν.: Γιάννης Ρολάκης (ΟΦΗ, στη συνέχεια Ολυμπιακός, με κατάκτηση Ευρωπαϊκού τροπαίου)
2007 γεν.: Νίκος Νινιράκης, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Χρήστος Πατραμάνης, Βασίλης Χαραλάμπης, Άλκης Κωνσταντακόπουλος (ΟΦΗ)
2008 γεν.: Παύλος Καινουριάκης (ΟΦΗ)
2010 γεν.: Στέφανος Κογκάκης (ΟΦΗ)

Η πορεία του Γιάννη Ρολάκη αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα της αξίας που προσφέρει η Ακαδημία του ΠΟΑ. Ο Ρολάκης ξεκίνησε από την Ακαδημία, προωθήθηκε στον ΟΦΗ και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο, προσθέτοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του.

Εκτός από την προώθηση ταλαντούχων παικτών σε μεγάλες ομάδες, η Ακαδημία του ΠΟΑ ενισχύει και την πρώτη ομάδα του συλλόγου με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως:

Γιάννης Αμπατζής (2003), Χριστόφορος Κουμάκης (2007), Μιχάλης Γωνιανάκης (2005), Γιώργος Κοκαράκης (2006), Στέφανος Καλογιαννάκης (2008), Μιχάλης Χατζηνικολάκης (2005), Νίκος Καλλέργης (2007), Άλκης Κωνσταντακόπουλος (2007), Χρήστος Πατραμάνης (2007), Γιάννης Γιακουμάκης (2004)

Επίσης, παίκτες που διακρίθηκαν στο παρελθόν όπως οι Γιάννης Μπουτσάκης, Νίκος Βρεττός, Μανώλης Βοργιάς και Γιάννης Ρουμπάκης.

Η σταθερή ανάδειξη νέων ταλέντων και η συνεχιζόμενη συμβολή στην ποδοσφαιρική κοινότητα αποδεικνύουν τη συστηματική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του ΠΟΑ. Τα παιδιά δεν καλλιεργούν μόνο τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, αλλά αναπτύσσουν και την ομαδικότητα, την πειθαρχία και τις αρχές που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους την καριέρα.

Για κάθε νεαρό αθλητή που επιθυμεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, η Ακαδημία του ΠΟΑ αποτελεί τον ιδανικό προορισμό, όπου καλλιεργούνται ταλέντα και αξίες που ανοίγουν το δρόμο για ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P