Τρ. Δέλλας: «Πολύτιμοι οι τρεις βαθμοί – Θα μας βοηθήσει σαν ομάδα η διακοπή»

Τι ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη (2-3) επί του Πανσερραϊκού.

Για το παιχνίδι: «ηρθαμε σήμερα στις Σέρρες για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς, βαθμούς που μας έλειψαν την προηγούμενη εβδομάδα, θέλοντας να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο.

Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό, ξεκινώντας το παιχνίδι πολύ καλά, βάζοντας γκολ νωρίς, προηγούμενοι 2-0, κάπου εκεί λίγο το χάσαμε.

Δώσαμε χωρίς λόγο τη δυνατότητα στον Πανσερραϊκό και να πάρει ψυχολογία αλλά και να φτάσει στην ισοφάριση. Από δικά μας λάθη θεωρώ περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι μπήκαμε καλά, μπήκαμε με αυτοπεποίθηση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Βάλαμε ένα γκολ που ήταν πολύτιμο για εμάς για τους τρεις βαθμούς και στην ουσία ισοφαρίσαμε τους τρεις χαμένους βαθμούς που είχαμε την προηγούμενη Κυριακή.

Υπάρχει διακοπή τώρα, είναι νομίζω ένα διάστημα που θα μας βοηθήσει σαν ομάδα και να μπορέσουμε να ενταχθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας στο ίδιο επίπεδο αλλά και να δουλέψουμε με πράγματα που μας λείπουν ακόμα σαν ομάδα, να βρούμε την χημεία μας και με το καλό όταν θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι γιατί όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Πανσερραϊκός έχει αλλάξει νομίζω και τρόπο παιχνιδιού, τουλάχιστον τα τελευταία δύο παιχνίδια. Δεν είναι καμία ομάδα εύκολη και όταν παίρνεις τρεις βαθμούς εκτός έδρας νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί παίξανε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα σήμερα. Αυτό τελείωσε, υπάρχουν κάποιες μέρες ξεκούραση και από εκεί, από την επόμενη εβδομάδα, να μπούμε στις προπονήσεις για να δουλέψουμε με πράγματα που μας λείπουν».

Για τη δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος: «Ναι, αν δείτε τα αποτελέσματα νομίζω ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε.

Επομένως, θέλει πάρα πολύ προσπάθεια, αυτό προσπαθώ να πω στα παιδιά, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Με πολύ προσπάθεια όμως, με υπομονή στο πλάνο που έχει η κάθε ομάδα μπορεί να καταφέρεις να πάρεις τρεις βαθμούς. Και μακάρι να συνεχιστεί έτσι και το πρωτάθλημα σε όλη τη διάρκεια του».

Για το Κύπελλο: «Εντάξει, νομίζω είναι πολύ μακρινά αυτά τώρα. Υπάρχουν άλλα ζητήματα πιο μπροστά που θα πρέπει να λύσουν πρώτα αυτά και όταν θα έρθει η ώρα του Κυπέλλου θα το σκεφτούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P