Το μυαλό ήταν αλλού και ο Ρεθυμνιακός δέχτηκε βαριά ήττα

Σαφώς επηρεασμένος από το απίστευτο περιστατικό κλοπής στο καράβι προς Πειραιά, ο Ρεθυμνιακός δεν μπόρεσε να δείξει το καλό του πρόσωπο, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην Καισαριανή.

06/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 2-0
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
6
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ
0
Τελικό
Γκολ
29'
53'
83'
 

Μία βαριά ήττα με 6-0 γνώρισε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Καισαριάνης ο Ρεθυμνιακός, με το μυαλό φυσικά να μην είναι στο παιχνίδι, μετά τα όσα απίστευτα πέρασε η αποστολή της ομάδας, με την κλοπή των αντικειμένων στο πλοίο προς Πειραιά.

Το σύνολο του Ανδρέα Τσουπάκη, δεν μπόρεσε, σε αγωνιστικό επίπεδο να αντισταθεί στον πολύ ισχυρό Μικρασιατικό που επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό του. Το σκορ άνοιξε στο 29′ όταν ο Σάμιος στην επαναφόρα σκόραρε μετά από ασταθή απόκρουση, σε σουτ του Μαγγανά.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μακρυγιάννης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, στις καθυστερήσεις του ημίχρονου, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, αφού η ψυχολογία των φιλοξενούμενων δέχτηκε ισχυρό πλήγμα.

Στην επανάληψη ο Μικρασιατικός συνέχισε δυναμικά, έκανε το 3-0 με τον Σταμούλη στο 48′ και λίγο μετά βρήκε κι άλλο γκολ με κεφαλιά του Σάμιου. Τα δύο τελευταία γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Σταμούλης και Χόρχε στα τελευταία λεπτά για να διαμορφωθεί το τελικό 6-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αρχική εντεκάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P