Δ. Τριβιζαδάκης: «Είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι-Από ατομικά λάθη ήρθαν τα γκολ»

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης μίλησε στο GRANDSPORT για την ήττα του Ποσειδώνα από τους Κουνάβους, παρά την καλή εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης εκτέλεσε χρέη προπονητή στον Ποσειδώνα για το παιχνίδι με τους Κουνάβους, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Φράγκου, και τόνισε πως είδε μια καλή εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του, με την εικόνα να βελτιώνεται στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τριβιζαδάκη:

«Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια, και θεωρώ ότι και στα δύο ημίχρονα είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Η ομάδα των Κουνάβων ήταν πάρα πολύ καλή, με αποτέλεσμα να δούμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το σκορ διαμορφώθηκε από ατομικά μας λάθη, με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάζει, και σημειώσαμε γρήγορα ένα γκολ. Είχαμε καλές ευκαιρίες και δοκάρια για να βάλουμε γκολ, αλλά δεχτήκαμε το τρίτο κόντρα στην ροή του αγώνα και πριν τη λήξη έγινε και το πέναλτι.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζουμε κυρίως με την Κ16 από την ακαδημία της Βαλένθια, μαζί με τους πιο έμπειρους, και να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Θέλουμε τα παιδιά να έχουν ρυθμό στα δοκιμαστικά της ισπανικής ομάδας, αλλά και οι μεγάλοι να ευχαριστηθούν αυτό που κάνουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P