Τρομερή ανατροπή και κορυφή για ΠΑΟΚ, 3-2 την ΑΕΚατσαμπά!

Ο ΠΑΟΚρουσώνα «i-gas» επικράτησε με ανατροπή 3-2 της ΑΕΚατσαμπά «Delta KTEO», καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ.

06/10/2024-17:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 1-1
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ
3
ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ «DELTA KTEO»
2
Τελικό
Γκολ
Γκολ (με πέναλτι)
21'
Γκολ (με πέναλτι)
83'
 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να απειλεί στο 7’ με τον Μεταξάκη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ και στο 11’ ο ίδιος παίκτης απείλησε αλλά εκ νέου αστόχησε.

Στο 17’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μεταξάκη, ο Ραπτάκης με κεφαλιά ανάγκασε τον Σταυρακάκη να μπλοκάρει και στο 20’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με τον Σεραφειμίδη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ.

Η ΑΕΚ μετά το γκολ, αντέδρασε, ισοφάρισε στο 32’ με τον Καστελλιανάκη μετά από εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Μαυράκη.

Από το 39’ μέχρι το 45’ ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με τους Σεραφειμίδη, Μανουσάκη και Κουράκη, με τις δύο από αυτές τις περιπτώσεις να σταματάνε πάνω στον Μουτζούρη, ενώ η προσπάθεια του Μανουσάκη κατέληξε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ απείλησε στο 46’ με τον Μεταξάκη, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και στο 49’ ο Μανουσάκης ανάγκασε τον Μουτζούρη σε νέα επέμβαση, ενώ νέα επέμβαση έκανε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο σουτ του Σταυρακάκη στο 53’.

Η ΑΕΚ στο 60’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εκπληκτικό γκολ του Βασίλη Μπάμπη. Στο 72’ ο Πακιουφάκης με κεφαλιά ανάγκασε τον Σηφάκη να απομακρύνει σωτήρια πάνω από τη γραμμή, ενώ στο 78’ ο Μπάμπης δεν βρήκε στόχο.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 80’ με τον Μανώλη Βασιλάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κουράκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Σεραφειμίδης, γράφοντας το 3-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από το σημείο του πέναλτι.

Το 3-2 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σπουδαίο «τρίποντο» που του επιτρέπει να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P