Πέρασε από τα Μάλια ο Ηρόδοτος

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (0-2) για τον Ηρόδοτο με πρωταγωνιστή τον Μιχελουδάκη, μοιράζοντας ένα γκολ και μία ασσίστ απέναντι στην μαχητική ομάδα των Μαλίων.

05/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 0-0
ΠΑΝΟΜ
0
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
2
Τελικό
ΜΑΝΔΑΛΕΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γκολ
48'
Γκολ (με πέναλτι)
90'
+10
 

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 6ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του Ηροδότου, με τον Κομσίου να κλέβει, να πασάρει στον Ρούκα και αυτός με ένα αδύναμο σουτ δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Σταματάκη. Ο Ηρόδοτος κατάφερε στην την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου να απειλήσει διπλά με τα επικίνδυνα σουτ του Μιχελουδάκη από ευνοϊκή θέση.

Για τον ΠΑΝΟΜ, ο Ρούκα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και το άστοχο σουτ του Κομσίου λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ήταν άστοχο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με το κερδισμένο πέναλτι του Ηροδότου και τον Μιχελουδάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για τον 0-1! Οι δύο ομάδες συνέχισαν με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις. Ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που χτύπησε ξανά, με τον Λίτσκα να πασάρει στον Μιχελουδάκη με αυτόν να ξανά δίνει στον πρώτο και με υποδειγματικό πλασέ το 0-2 του Ηροδότου.

Ο ΠΑΝΟΜ πίεσε και προσπάθησε να μειώσει το σκορ, με τα σουτ του Σαμπροβαλάκη να μην στοιχίζουν στην ομάδα του Ηροδότου, με το ένα από αυτά να καταλήγει στο δοκάρι. Ο Ηρόδοτος είχε μια ακόμη καλή φάση με τον Μπαρδάκη. Στην τελευταία φάση σχεδόν του αγώνα, ο Ηρόδοτος σκόραρε με τον Μπαρδάκη αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσαίντ, με το 0-2 να παραμένει σκορ αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P