Γ. Κοντάκης: «Αν λέγονται αυτοί προπονητές…-Μόνο πεθαμένο δεν με βγάλανε» (vid)

Ο Γιάννης Κοντάκης μίλησε στα social media της ομάδας των Δειλινών για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Αγία Βαρβάρα, αλλά και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Δειλινών αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ζαρό και την δυσκολία του αγώνα με την Αγία Βαρβάρα, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΕΠΑΓΝΗ για την περιποίηση και τη νοσηλεία των ημερών που πέρασε στο νοσοκομείο, αλλά αναφέρθηκε και στους ανθρώπους-προπονητές που έθεσαν στη διάθεση των Δειλινών τις υπηρεσίες τους εκείνες τις μέρες.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κοντάκη:

«Είμαστε παραμονές ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Θα αγωνιστούμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, έμπειρη, μπαρουτοκαπνισμένη μπορώ να πω, σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα, με έναν προπονητή ο οποίος γνωρίζει άψογα την κατηγορία.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος προπονητής πήρε το πρωταθλήμα πέρυσι στην Α2 και την άνοδο. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς ερχόμαστε από αυτό το ψυχολογικό σοκ που περάσαμε στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στο Ζαρό, που ήταν ένα παιχνίδι το οποίο όλη την εβδομάδα άκουγα για την ψυχή που έδειξε ο Ζαρός. Σίγουρα το να γυρίσεις ένα παιχνίδι από 3-1 με 10 παίχτες και να το κάνεις 3-3 είναι πραγματικά υψίστης σημασίας και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Όμως από την άλλη, δεν είδα να αναφερθεί πουθενά η απόδοση της ομάδας των Δειλινών, που για όλο το παιχνίδι, μέχρι το 97′ που τελείωσε το ματς, ήταν στην πίεση για να πάρουν την νίκη. Άλλωστε το 3-1 δεν ήταν τυχαίο.

Επίσης, όταν δεχτήκαμε την ισοφάρηση στο 3-3, στα τελευταία 7 λεπτά κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, το οποίο για μένα είναι αμφισβητούμενο.

Γενικώς η απόδοση των ποδοσφαιριστών και της ομάδας ήτανε σε πολύ υψηλό επίπεδο και με ένταση και όπως είχαμε συνεννοηθεί. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και πριν, παίζουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι με ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο και δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα των ΠΑΟ Δειλινών.

Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι, έχουμε συγκεκριμένο στόχο και σκοπό για το παιχνίδι, και εννοείται ότι πάμε για την νίκη.

Με την ευκαιρία όμως των δηλώσεων αυτών, ήθελα να πω και κάποια άλλα πράγματα πολύ σημαντικά.

Κοιτάξτε να δείτε, υπάρχει η πολιτική του πολλές φορές να μην μιλάμε, υπάρχει και η πολιτική του να σχολιάζουμε και να λέμε τα πράγματα που μας πειράζουν. Και επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορώ να αφήνω πράγματα τα οποία μου χαλάνε την ψυχολογία μου ασχολιάστα, θέλω λοιπόν με την ευκαιρία να πω το εξής.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην χειρουργική κλινική του ΠΕΠΑΓΝΗ, στον διευθυντή της χειρουργικής και σε όλους τους νοσηλευτές και τους γιατρούς, αλλά και στον κύριο Λασιθιωτάκη που μου έκανε την εγχείρηση, για την άψογη περιποίηση και νοσηλεία που είχα έξι μέρες.

Όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων οι οποίοι, αν μη τι άλλο, αν λέγονται αυτοί προπονητές, εγώ λέγομαι να μην πω τι λέγομαι. Δεν σεβόμαστε πλέον τίποτα σε αυτή τη κοινωνία, ζούμε σε μια κοινωνία που πλέον τα θεμέλια είναι σαθρά, δεν υπάρχει τίποτα, κανένας θεσμός δεν λειτουργεί σωστά.

Ο δικός μας ο θεσμός θεωρούσα ότι έχουμε μια φιλοσοφία και μια αλληλεγγύη μεταξύ μας, όμως δεν είναι δυνατόν να πηγαίνω στο νοσοκομείο και για τις 6-7 μέρες που είμαι εκεί, να βρεθούν κάποιοι οι οποίοι θεωρούνται προπονητές και οι οποίοι έχουν δίπλωμα υποτίθεται, αλλά δεν έχουν δίπλωμα σαν άνθρωποι, και να εκμεταλλευτούν αυτό και να δηλώσουν ότι είναι έτοιμοι για να αναλάβουν ως προπονητές των ΠΑΟ Δειλινών. Μόνο πεθαμένο που δεν με βγάλανε.

Λοιπόν, αυτά τα πράγματα για μένα είναι απάνθρωπα, απαράδεκτα και δεν πρέπει να υπάρχουν στην πόλη. Από κει και πέρα ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του.

Δεν γνωρίζω ονόματα, δεν γνωρίζω ποιοι είναι. Απλά επειδή όλη την εβδομάδα το σκέφτομαι και δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω, ήθελα με την ευκαιρία της σημερινής συνέντευξης που δίνω, να το πω, γιατί με έχει πειράξει ψυχολογικά και εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ.

Δεν μπορεί να εκμεταλλεύεσαι πρόβλημα υγείας συναδέλφου και να θέτεις τον εαυτό σου σε διάθεση για να πας προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα και να συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε πρόεδρο.

Αυτό ήθελα να το πω γιατί ήθελα να το βγάλω μέσα από την ψυχή μου. Από κει και πέρα πάμε δυνατά να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα και νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες και εύχομαι η δική μου να στεφτεί νικήτρια από αυτό το ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P