«Μισός», αλλά με πίστη στα Μάλια ο Ηρόδοτος

Να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να πάει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στη διακοπή θέλει ο Ηρόδοτος.

Οι “μπλε” θ’ αγωνιστούν σε άλλο ένα ματς… μισοί καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι από τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕ Κατσαμπά Δημήτρης Τζαγκαράκης, Ανδρέας Ξηρός, Νίκος Λουμπάκης (τους επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής), ο τιμωρημένος από πέρυσι Κώστας Γαρεφαλάκης (εκτίει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών) και ο τιμωρημένος με τον Ρωμανό (εκτίει την ποινή των δύο αγωνιστικών).

Εκτός είναι επίσης ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν Γιάννης Κενδριστάκης, ο τραυματίας Αλμπάν Χίντρι και ο Χρήστος Στεφανάκης του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο. Ενώ Σήφης Γιαννικάκης και Γιάννης Κοιλιάρας συμπεριελήφθησαν στην.αποστολή περισσότερο όμως για ψυχολογικούς λόγους καθώς δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Ο Ηρόδοτος έχει μπροστά του έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο ΠΑΝΟΜ που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να πετύχει τον στόχο του. Οι “μπλε” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή το απόγευμα (04/10) με την τελευταία προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες και στατικές φάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P