Γ. Καβάζης: «Η ομάδα έχει ξαναβρεί την παλιά της ταυτότητα»

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο ποδοσφαιριστής του Κόροιβου, Γιάννης Καβάζης.

Ο έμπειρος μέσος του Κόροιβου υποστήριξε πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, ο σύλλογος έχει ξαναβρεί την ταυτότητα του.

Ο Γιάννης Καβάζης εξέφρασε την πίστη του στον Δημήτρη Δρίβα, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τονίζοντας πως στόχος είναι τα θετικά αποτελέσματα, ξεκινώντας με την αυριανή πρεμιέρα με τον Κεραυνό.

Αναλυτικά είπε: «Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, δείχνοντας ότι έχει καταφέρει να ξαναβρεί την παλιά της ταυτότητα, χάρη στην καλή δουλειά του προπονητή και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει, ενώ έχουν γίνει προσθήκες που θα βοηθήσουν σημαντικά στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς και στη δημιουργία ενός ακόμα πιο ευνοϊκού κλίματος, δεδομένου ότι αυτές οι προσθήκες αποτελούνται από γνώριμα πρόσωπα σε όλους μας.

Υπάρχει πίστη στον προπονητή και στις αποφάσεις του, ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε θετικά αποτελέσματα, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P