Τ. Καραφωτιάς: «Ο ΠΑΟΚ θεωρείται φαβορί στο πρωτάθλημα-Έχουμε πολύ καλό ρόστερ φέτος»

Ο Τάκης Καραφωτιάς μίλησε στο GRANDSPORT για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, για τον στόχο της ομάδας και την καλοδεχούμενη πρώτη θέση στο τέλος.

Η ΑΕΚ Delta KTEO φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (06/10, 17:00) στο ντέρμπι κορυφής της Α1 ΕΠΣΗ, με τον Τάκη Καραφωτιά να αναγνωρίζει την δυσκολία του αγώνα, απέναντι σε μια δεμένη ομάδα, ενώ τονίζει πως και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ φέτος.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραφωτιά:

Για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ: «Την Κυριακή παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που οι παίκτες της είναι αρκετά χρόνια μαζί και θεωρείται από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Εμείς σαν ομάδα έχουμε δύο σημαντικές απώλειες, του Χατζηανδρέου και του Δάσκου, παρόλ’ αυτά έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ φέτος, με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια, που θεωρούνται ντέρμπι.

Αν και για εμάς το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, πάντα παίζουμε για την νίκη και το καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το δει, αλλά κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, και να τελειώσει χωρίς τραυματισμούς και για τις δύο ομάδες, κι ας κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που το αξίζει περισσότερο».

Για τον στόχο της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν έρθει κι η πρώτη θέση, ακόμα καλύτερα για την ομάδα, και το προάστιο του Κατσαμπά που διψάει για να έχει το δικό της γήπεδο όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό είναι και το κίνητρο για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P