Στοίχημα: Πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη Euroleague με combo στο 2.95

Συναρπαστικό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής (04/10), καθώς περιλαμβάνει δυνατούς αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει Ευρωλίγκα Προγνωστικά με αξία για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση, που έχει έξοδο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Γνώρισε την ήττα η Φενέρμπαχτσε την περασμένη Κυριακή με 83-82 από την Αναντολού Έφες στο Σούπερ Καπ Τουρκίας. Διψήφιοι ήταν οι Χέις-Ντέιβις (20 π.) Κόλσον (19 π., 6 ρ.) και Ουίλμπεκιν (14 π.). Σημαντική ίσως να αποδειχτεί η απώλεια του Καλάθη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, αλλά ενισχύθηκε και έχτισε ένα δυνατό ρόστερ, μεταξύ άλλων με τους Μπόλντουιν, Χολ και Μέλι. Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο φόργουορντ Μπιμπέροβιτς.

Το Σούπερ Καπ Ελλάδας κατέκτησε ο Ολυμπιακός, όπως και τις δύο περασμένες σεζόν, την Κυριακή στη Ρόδο με 86-85 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Καλή εμφάνιση έκαναν οι Βεζένκοφ (20 π., 4 ρ.), Ντόρσι (19 π.), Πετρούσεβ (18 π., 8 ρ.) και στο ντεμπούτο του ο Φουρνιέ (7 π., με 2/8 σουτ). Δεν έκαναν το ταξίδι στην Τουρκία για το σημερινό ματς οι σέντερ Μιλουτίνοβ και Φαλ και ο γκαρντ Έβανς, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Οι δύο ομάδες ενίσχυσαν με προσθήκες τα ρόστερ τους και θα χρειαστούν κάποιο χρόνο ώστε να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Οι απουσίες παικτών του Ολυμπιακού δίνουν προβάδισμα στη Φενέρ. Στοιχηματικά αξίζει να ποντάρουμε στο combo Άσσος & Over 155,5 πόντοι σε απόδοση 2.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P