Μ. Μπουρδάκης: «Κάθε παιχνίδι που δίνουμε στην κατηγορία αυτή κρύβει τις δυσκολίες του»

Ο νυν παίκτης της Τυλίσου, Μανώλης Μπουρδάκης μίλησε στο GRANDSPORT για την καινούργια προσπάθεια της ομάδας του στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο 21χρονος μέσος αναφέρθηκε επίσης στην προηγούμενη του ομάδα το Λίντο, όπου θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο και δήλωσε πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί με οργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με το Λίντο: «Κάθε παιχνίδι που δίνουμε στην κατηγορία αυτή κρύβει τις δυσκολίες του. Έτσι και η ομάδα μου η Τύλισος, μέσα στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του Ηρακλείου, δίνει άλλο ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Εμείς αν παρουσιαστούμε σοβαροί και οργανωμένοι, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, δεν φοβόμαστε το παιχνίδι. Φυσικά σεβόμαστε κάθε αντίπαλο».

Για την πρώην ομάδα του το Λίντο: «Δεν θα ήθελα να παραλείψω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Λίντο και τις ωραίες στιγμές που πέρασα μαζί τους».

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2: «Δεν έχω πλήρη εικόνα του πρωταθλήματος αφού έχουμε παίξει μόνο δύο παιχνίδια αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κρύβει τις δυσκολίες του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P