Ν. Κουκλίδης: «Ποιοτική ομάδα τα Δειλινά, έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Νίκος Κουκλίδης για το δυνατό παιχνίδι με τα Δειλινά, τη φετινή προσπάθεια της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Κουκλίδης, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας ενόψει του δύσκολου αγώνα με τα Δειλινά.

Παράλληλα, τόνισε τους φετινούς στόχους της ομάδας, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και τη φιλοδοξία για μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με τα Δειλινά:

«Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα. Έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου και πιστεύω ότι, αν μείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη!»

Για τη φετινή προσπάθεια στην Αγία Βαρβάρα:

«Οι στόχοι μας για φέτος παραμένουν σταθεροί. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Παράλληλα, προσπαθούμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές από το χωριό.»

Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ:

«Αναμένεται να είναι συναρπαστικό, με πολλές αξιόλογες ομάδες. Όσες αντέξουν την πίεση, θα βρεθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.»

Για τον κόσμο:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδό μας στον αγώνα με την Τύλισο. Η κερκίδα ήταν άψογη, και ο αγώνας ήταν μια γιορτή, όπως πρέπει να είναι κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα στο τοπικό ποδόσφαιρο!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P