Στ. Λαδουκάκης: «Το μεγαλύτερο μας επίτευγμα η αλλαγή του χλοοτάπητα – Ολοκληρώθηκα ως παράγοντας»

Ο Στέλιος Λαδουκάκης, με αφορμή την έναρξη των εργασιών αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μοχού, με δήλωσή του στο GRANDSPORT, έκανε λόγο για μία σημαντική στιγμή για το σωματείο, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το γεγονός αυτό. 

Ξεκίνησε η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο του Μοχού

Στη δήλωσή του, ο Στέλιος Λαδουκάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Χερσονήσου, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη, αλλά και τον ΠΑΝΟΜ που θα φιλοξενήσει το Μοχό το διάστημα των εργασιών.

Επιπλέον, ο παράγοντας του Μοχού, στη δήλωσή του, αναφέρθηκε και σε άλλες εργασίες που έχουν γίνει από τη διοίκηση τα τελευταία χρόνια, ενώ προανήγγειλε και νέες παρεμβάσεις στα αποδυτήρια και συνολική συντήρηση των κτιρίων.

Στη δήλωσή του, ο ισχυρός άνδρας του Μοχού, ανέφερε: «Σήμερα θεωρώ ότι η διοίκηση του Μοχού έχει επιτύχει ένα σημαντικό έργο. Στα δέκα χρόνια της παρουσίας μας ως διοίκηση, το πρώτο μας μέλημα ήταν να τακτοποιήσουμε το γήπεδο. Πετύχαμε να έχουμε το πρώτο νόμιμο γήπεδο στο Δήμο Χερσονήσου.

Καταφέραμε να αλλάξουμε τα καθίσματα και τον φωτισμό του γηπέδου, φτιάξαμε καινούργιο κυλικείο, τοποθετήσαμε κάγκελα και προχωρήσαμε σε πλήρη ανακαίνιση του γυμναστηρίου. Επιπλέον, τοποθετήσαμε κλιματιστικά στα αποδυτήρια και μαζί με την αλλαγή του τάπητα θα πραγματοποιηθούν και εργασίες εντός των αποδυτηρίων και συντήρηση των κτιρίων.

Προσωπικά, αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος, γιατί θεωρώ ότι ολοκληρώθηκα ως παράγοντας. Το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτών των χρόνων είναι η αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, ώστε όλα τα παιδιά της κοινωνίας του Μοχού και οι ποδοσφαιριστές να αθλούνται σε έναν ευχάριστο και ασφαλή χώρο.

Οι κατηγορίες και οι αγωνιστικές επιτυχίες έρχονται και παρέρχονται, αλλά στο τέλος μένουν πάντα τα έργα. Είμαι πραγματικά συγκινημένος, καθώς τα έργα αυτά χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθούν και τίποτα δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Μετά από πολλές προσπάθειες, επιτύχαμε το στόχο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Χερσονήσου, την Περιφέρεια Κρήτης και τον καλό μου φίλο, κ. Συριγωνάκη, γιατί χωρίς τη δική του συνεισφορά δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Ευχαριστούμε, επίσης, τη διοίκηση του ΠΑΝΟ Μαλίων που θα μας φιλοξενήσει κατά το διάστημα αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P