Ηρ. Σωμαράκης: «Βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε αγώνα»

Ο Ηρακλής Σωμαράκης μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα χρονιά στον Ποσειδώνα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα ανέφερε στις δηλώσεις του, τους προσωπικούς στόχους, την συμπαράσταση της διοίκησης αλλά και τον επόμενο αγώνα με τους Κουνάβους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τους Κουνάβους: «Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε αγώνα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι φέτος είναι να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της».

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ φέτος από έμπειρους ποδοσφαιριστές και έχουμε και νέα παιδιά που βελτιώνονται συνεχώς μέσα από τις προπονήσεις. Ο προπονητής ενδιαφέρεται πολύ για αυτά τα παιδιά και τα βοηθάει συνεχώς, έχοντας να λέω τα καλύτερα για αυτόν».

Για την διοίκηση της ομάδας: «Επίσης η διοίκηση της ομάδας είναι πάντα κοντά μας σε όλα και μόνιμα φροντίζουν να βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου και να δημιουργούν καινούργια πράγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P