Κάλεσμα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο του να βρεθεί στο πλευρό του για το παιχνίδι κορυφής απέναντι στην ΑΕΚ Delta KTEO και να γίνει ο «12ος παίκτης».

Η ομάδα από τον Κρουσώνα ζητάει την απόλυτη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, ώστε να γεμίσουν το γήπεδο με την ΑΕΚ και να βοηθήσουν με την παρουσία τους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«ΠΑΟΚ ΚΡΟΥΣΩΝΑ i.Gas.gr- ΑΕΚ ΚΑΤΣΑΜΠΑ
Κυριακή 17:00 Γήπεδο Κρουσώνα

Ο αγώνας με την ΑΕΚ Κατσαμπά έρχεται και η σημασία του είναι τεράστια για την ομάδα μας. Η αναμέτρηση αυτή δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη και την ενότητα που μας χαρακτηρίζει. Ο Κρουσώνας, ως ένα χωριό με πλούσια ποδοσφαιρική παράδοση, έχει πάντα στο πλευρό του τους πιστούς φιλάθλους του, οι οποίοι αποτελούν το «12η παίκτη» της ομάδας.

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες είναι καθοριστική για την ψυχολογία των παικτών. Η υποστήριξή τους μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, δίνοντας κίνητρο στους αθλητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια, και ο αγώνας αυτός είναι η στιγμή να το αποδείξουμε.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί, ας γεμίσουμε το γήπεδο και ας στηρίξουμε την ομάδα μας με πάθος. Ο Κρουσώνας είναι δυνατός όταν είμαστε όλοι μαζί. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του αγώνα και τον Μέγα χορηγο μας igas».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P