Βαριά η ήττα, αρκετός ο χρόνος για την… ανασύνταξη

Ο ΑΟΑΝ υπέστη βαριά ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς (4-0), σε ένα παιχνίδι, που κανένας δεν περίμενε πως θα εξελιχθεί έτσι για τους Λασιθιώτες, ενώ ακόμη και όσοι το παρακολούθησαν, δεν πίστεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού πως θα πάρει τόσο μεγάλη διάσταση το σκορ του.

Αναμφίβολα, η ήττα αυτή, έχει προβληματίσει άπαντες στο Λασίθι, καθώς τουλάχιστον μέχρι το 60’, η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε καταφέρει να περιορίσει τον Εθνικό, όμως ακολούθησε κατάρρευση, μετά από το 1-0.

Ακόμη και σήμερα, κανένας απ’ όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, δεν μπορούν να καταλάβουν πως διαμορφώθηκε το 4-0, όμως πλέον καλούνται να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και να στρέψουν τη προσοχή τους στο επόμενο, αυτό με το Μαρκό, σε περίπου δύο εβδομάδες.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΑΟΑΝ έχει ρεπό, κάτι που θα δώσει ουσιαστικά τη δυνατότητα στον Αλκιβιάδη Πλουσή να δουλέψει στο μεσοδιάστημα τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Στα θετικά πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Ρενάτο Γκίνη, καθώς παρ’ ότι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30’, έχει υποστεί ίωση και θα είναι και πάλι άμεσα διαθέσιμος, ενώ πλέον υπάρχει και ο χρόνος, για να προετοιμαστεί και να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα ο Ιατρούδης, που αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα για τους Λασιθιώτες, όμως αποτέλεσε χρονικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και δεν βρισκόταν στο 100% για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Πλέον, ο χρόνος είναι σύμμαχος για τον ΑΟΑΝ, που καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένος στο παιχνίδι με το Μαρκό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P