Ανδρ. Τσουπάκης: «Δεν έπρεπε να δεχτούμε το συγκεκριμένο γκολ»

Ο Ανδρέας Τσουπάκης, μετά την ήττα της ομάδας του, μίλησε και δήλωσε μερικά πράγματα για το παιχνίδι και τα στοιχεία που έκριναν το αποτέλεσμα αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με την σειρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του Ατσαλένιου και εύχομαι να επιτύχουν τους στόχους τους. Όσον αφορά τον αγώνα, γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζαμε πως την πρώτη αγωνιστική ο ΠΟΑ έφερε ένα κακό αποτέλεσμα στο γήπεδο τους και θα προσπαθούσε σήμερα να πάρει την νίκη. Ο ΠΟΑ ήταν πιο απειλητικός από εμάς, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, ελέγξαμε καλά το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα.

Όσον αφορά την κατοχή της μπάλας θα μπορούσαμε να είμασταν πιο ουσιαστικοί στην τελευταία πάσα και να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό που κάναμε. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο γκολ δεν έπρεπε να το δεχτούμε και ήταν θέμα απειρίας με διπλό λάθος.

Φυσικά ο ΠΟΑ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και εμείς αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε και να πιέσουμε ψηλά, τα παιδιά κάνανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς διότι έχω πει πολλές φορές ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να το παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το ματς του κυπέλου: «Η ομάδα έχει το βάθος να διαχειριστεί δύο παιχνίδια την εβδομάδα, έχουμε ένα ρόστερ 27 παιδιών και τα εμπιστεύομαι όλα ένα προς ένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P