Τρομερό παιχνίδι με έξι γκολ και μοιρασιά για Δειλινά και Ζαρό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των Δειλινών με τον Ζαρό, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν το ματς από το 3-1, ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες!

29/09/2024-16:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 1-0
ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ
3
ΖΑΡΟΣ
3
Τελικό
ΒΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Γκολ
Γκολ (με πέναλτι)
25'
54'
Γκολ (με πέναλτι)
 

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Λίντο, ανάμεσα σε Δειλινά και Ζαρό, από το οποίο τελικά δεν προέκυψε νικητής. Τα Δειλινά μπήκαν δυνατά και πήραν προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεφαλούκου στο 25′. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ζαρός ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Παντελίδης στο 54′ ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στην αμέσως επόμενη στιγμή οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1, με τον Γκιουλμιχάλη να τελειώνει τη φάση μετά από ωραία συνεργασία των Βαρούχα και Σιαπλαούρα και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Δειλινών βρήκε δίχτυα. Το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει υπέρ των Δειλινών, όταν στο 65′ ο Αλπαντάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. ενώ μάλιστα ο Κεφαλούκος λίγο μετά πέτυχε το 3-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο ο Ζαρός έβγαλε πάθος και πίστη και μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς. Ο Παντελίδης μείωσε γρήγορα σε 3-2, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τον Άρη Ζαχαριουδάκη, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, σκοράροντας το γκολ του 3-3 για τον Ζαρό, που έφυγε από μία δύσκολη έδρα με βαθμό, παίζοντας για μεγάλο κομμάτι του αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P