Με επιτυχία η ενημερωτική ιατρική ημερίδα του Ηρόδοτου!

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα (28/09) η ενημερωτική ιατρική ημερίδα που διοργάνωσε ο  Ηρόδοτος.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για τις οικογένειες και τα παιδιά των αθλητών, τους προπονητές αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Στην ημερίδα μίλησαν και ανέπτυξαν ζητήματα που αφορούν όλους οι κάτωθι ιατροί από το διαγνωστικό κέντρο “Διάγνωση Κοκκίνη”: Ζαραβινού Μαρία (διατροφολόγος), Καλεμάκη Μαρία (οφθαλμίατρος), Αμαργιανιτάκης Βασιλης (πνευμονολόγος), Γρηγοράκη Ελένη (ιατρός), Χουρδάκη Γιάννα (παιδοψυχολόγος).

Μάλιστα δέχθηκαν και απάντησαν καίριες ερωτήσεις από προπονητές και γονείς. Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΠΑΣΑ Ηροδότου και αντιπρόεδρος οικονομικών κ. Έλενα Κουντουράκη. Παρέστησαν αθλητές και αθλήτριες του ιστορικού σωματείου όπως επίσης γονείς. Το “παρών” έδωσε ο καρδιολόγος και εκλεγμένος της τοπικής ενότητας Αλικαρνασσού κ. Ηλίας Ζαρέας, ο ιδιοκτήτης του διαγνωστικού κέντρου κ. Γιώργος Πλουμάκης, η διευθύντρια του κέντρου κ. Λιάνα Πλουμάκη και ο υποψήφιος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Βασίλης Βερτούδος.

Από την διοίκηση παρευρέθηκαν ο γενικός – τεχνικός διευθυντής κ. Στέλιος Σωκιανός, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ηροδότου κ. Γιάννης Φουντουλάκης, ο αθλητικός διευθυντής και προπονητής της πρώτης ομάδας κ. Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κώστας Κουντούρης, ο σπουδαίος Λευτέρης Πουπάκης, προπονητές της Ακαδημίας (ανάμεσά τους ο κ Κώστας Δημητρόπουλος), κ.τ.λ. Η ημερίδα θα επαναληφθεί με θέμα πρώτες βοήθειες και τραυματισμοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P