Στοίχημα: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με Χ2 στο 2.03

Πλούσιο σε ντέρμπι και παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (29/09) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και ενώ μεγάλα ματς διεξάγονται σε όλες τις κορυφαίες λίγκες.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το αθηναϊκό ντέρμπι, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, το το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στην interwetten με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 21:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League στην “OPAP Arena”. Η Ένωση βρίσκεται στη 2η θέση και στο -2 από την κορυφή, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική “κόλλησε” στο μηδέν με την Καλλιθέα εκτός έδρας. Μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει απολογισμό 3-2-0 στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν οι νίκες κόντρα σε Βόλο (2-0), Λεβαδειακό (0-3) και ΟΦΗ (3-0) και η ισοπαλία με τη Λαμία (1-1).

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός φιγουράρει στην 7η θέση με οκτώ βαθμούς και αγωνίζεται χωρίς περιθώρια λάθους. Επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, έχει απολογισμό 2-2-1 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Καλλιθέα (2-2) και ΠΑΟΚ (0-0), η νίκη επί του Λεβαδειακού (1-0) και η ήττα της πρεμιέρας με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Σε στοιχηματικό επίπεδο, πρόκειται για ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έχει σωστά τον πρώτο λόγο λόγω έδρας, αλλά χάνει δυναμική με την απουσία του Λιβάι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προβληματίζει με την εικόνα του, ωστόσο αδικείται απ’ το σετ αποδόσεων και έχει δείξει καλό πρόσωπο στα μεγάλα παιχνίδια. Μπορούν οι “πράσινοι” να μείνουν όρθιοι, θα κρατήσουμε το Χ2 (Δ.Ε) σε απόδοση 2.03.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P