Ντερμπάρες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Ημέρα των ντέρμπι στη Super League, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη. Ψάχνει αντίδραση ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο.

Φουλ δράση στη Stoiximan Super League, με την 6η αγωνιστική να συνεχίζεται σήμερα (29/9) με τέσσερις αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ανοίγει στο Ηράκλειο με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναιτωλικός (17:00, Cosmote Sport 2). Οι δυο τους συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, καθώς την Τετάρτη ο Όμιλος κέρδισε 2-1 σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο και προκρίθηκαν στους “16”.

Πολύ διαφορετικό το ματς του πρωταθλήματος

Αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα του Δέλλα και για τρεις εκείνη του Πετράκη, σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν τις πρώην ομάδες τους!

Επόμενη… στάση στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (18:00, Cosmote Sport 1) και ψάχνει αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Δύο σερί απώλειες στο πρωτάθλημα, ήττα από τη Λιόν και έντονος προβληματισμός στο Λιμάνι, με τον Μεντιλίμπαρ να μην υπολογίζει στους Μασούρα, Ζέλσον και Πιρόλα. Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, έρχεται από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα-Κύπελλο αλλά θα στερηθεί τον πολύτιμο Καρλίτος.

Το πρώτο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στην Τούμπα (20:30, Novasports Prime). Το μεγάλο clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, παιχνίδι πάντα εξαιρετικά αμφίρροπο σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο μονομάχοι. Ο Δικέφαλος έρχεται από την ήττα με 3-1 στην Πόλη από την Γαλατά, αλλά θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του εντός συνόρων και να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Άρης προερχόμενος από μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και διάθεση για άτυπη εκδίκηση, καθώς στην τελευταία τους συνάντηση πέρυσι είχε ηττηθεί στο Βικελίδης, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα μέσα στη δική του έδρα. Νοκ άουτ Κόλεϊ και Τόμας για τους γηπεδούχους, εκτός Φαμπιάνο και Μάγιο για τους Κίτρινους.

Στην OPAP Arena η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30, Cosmote Sport 1), σε ένα κρίσιμο ντέρμπι και για τους δύο, αφού αμφότεροι βρίσκονται υπό πίεση. Η Ένωση έρχεται από γκέλα ολκής με την Καλλιθέα, δεύτερη μάλιστα στη σεζόν, ενώ ο Αλμέιδα παρότι μετράει αρκετές επιστροφές, έχει και σημαντικές απουσίες, καθώς είναι τραυματίες οι Λιβάι, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα εντός συνόρων, ψάχνει μία πειστική εμφάνιση και την -μόλις- τρίτη νίκη του στη σεζόν, αφού μέχρι στιγμής κέρδισε μόνο Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, αμφότερους με περίσσιο άγχος. Εκτός για τους Πράσινους οι Βαγιαννίδης και Μαξ, πρώτη φορά από πέρυσι στην αποστολή ο Μάγκνουσον.

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P