Με δύο απουσίες κόντρα στον ΠΟΑ ο Ρεθυμνιακός!

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ρεθυμνιακού για το κρητικό ντέρμπι με τον ΠΟΑ.

Χωρίς τον Άγγελο Γκιόκα που παντρεύεται και τον στρατευμένο Αποστόλη Κλειδή, αλλά με τον Γιώργο Τζελέπη που αποθεραπεύτηκε και μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο Ρεθυμνιακός υποδέχεται αύριο το απόγευμα της Κυριακής στις 16.00, στο γήπεδο της Σοχώρας, τον ΠΟΑ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα «δελφίνια» που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, έχουν ως μοναδικό στόχο τους την νίκη, έτσι ώστε μετά την θετική εικόνα τους την προηγούμενη εβδομάδα στις Αρχάνες κόντρα στον Γιούχτα να έχουν και ουσία στην προσπάθεια τους, με την πρώτη συγκομιδή βαθμών στην προσπάθεια τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ανδρέας Τσουπάκης που προπόνησε τους «κυανόλευκους» μέχρι και το πρωί του Σαββάτου για τις απαιτήσεις της αυριανής αναμέτρησης θα επιλέξει για την αρχική 11αδα ανάμεσα στους: Κελαϊδή, Τζελέπη, Μαρή, Λαμπίρη, Τουρνάκη, Πρινιανάκη, Κώτσιο, Π. Κλειδή, Πολύζο, Χαλκιαδάκη, Κωστάκη, Μεργέμογλου, Γαβαλά, Ντότη, Σωπασή, Μέτα, Σηφακάκη, Μπάρο, Τζωρτζινάκη και Κουκουράκη, που αποτελούν την αποστολή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P