Μ. Πίτσος: «Σίγουρα οι νίκες μετράνε, αλλά…»

Η τοποθέτηση του Μηνά Πίτσου στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μετά το νικηφόρο πέρασμα του Εργοτέλη από τις Μοίρες.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως ναι μεν οι νίκες είναι σημαντικές σε αυτό το σημείο της σεζόν, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για συνεχόμενη βελτίωση, τόσο σε ομαδικό, όσο και ατομικό επίπεδο, ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που θέλει.

Αναλυτικά είπε: «Εμείς συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τις Μοίρες για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και εκπλήρωση των στόχων τους. Για εμάς, ήταν το δεύτερο παιχνίδι που δώσαμε. Σίγουρα, οι νίκες μετράνε, αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι, σιγά σιγά, αυτό που έχουμε ζητήσει να βγαίνει στο γήπεδο αγωνιστική με αγωνιστική να ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε, τόσο αγωνιστικά όσο και ως ομάδα, αλλά και ατομικά ο κάθε ποδοσφαιριστές’

Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν ακόμη πιάσει το μάξιμουμ της αγωνιστικής τους απόδοσης. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το θάρρος και την όρεξη που δείχνουν στα παιχνίδια, αλλά σίγουρα χρειάζεται να βάλουμε κάτι παραπάνω σε κάθε αγώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P