Πήρε την νίκη στο ντέρμπι με Αγριμάκη

Η Χερσόνησος, έβγαλε… αντίδραση μετά την βαριά ήττα απο την ΑΕΚ, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΝΟΜ για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, υποχρεώνοντας παράλληλα την ομάδα των Μαλίων, στην πρώτη της απώλεια βαθμών. 

28/09/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 1-0
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
1
ΠΑΝΟΜ
0
Τελικό
 

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κυκλοφορόντας την μπάλα στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού. Η πρώτη φάση ήρθε για την Χερσόνησο με τον Φρόκου να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του ΠΑΝΟΜ.

Μετά από λίγο ο Σαμπροβαλάκης παραλίγο να βγει σε κύρια θέση για σουτ με τον τερματοφύλακα να προλαβαίνει και να μπλοκάρει έγκαιρα. Έπειτα η Χερσόνησος απείλησε διπλά με την απευθείας εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Φρόκου.

Το γκολ ήρθε στο 39ο λεπτό με τον Δανδάλη (τερματοφύλακα) να βρίσκει με μακριά μπαλιά τον Αγριμάκη στην κόντρα επίθεση και εκείνος κρέμασε τον τερματοφύλακα για το 1-0. Ο ΠΑΝΟΜ απείλησε λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούκα να περνάει αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΝΟΜ πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει τον αγώνα με κλασσικές ευκαιρίες του Νίκολλι και στο τέλος του αγώνα μετά από κόρνερ ο Μαυρίδης δεν κατάφερε να βρει εστία, με το 1-0 να παραμένει σκορ αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P