Μ. Κεφαλούκος: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ζαρό-Να μας στηρίξει ο κόσμος»

Ο Μιχάλης Κεφαλούκος μίλησε στα social media των Δειλινών για το παιχνίδι με τον Ζαρό, και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Δειλινών μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι της πρεμιέρας της ομάδας του απέναντι στον Ζαρό, σχολιάζοντας ακόμα και τη δομή του νέου πρωταθλήματος της Α2.

Ο Μιχάλης Κεφαλούκος επέστρεψε στα Δειλινά μετά από μία γεμάτη σεζόν στον ΠΑΝΟΜ, μετρώντας 30 συμμετοχές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κεφαλούκου:

Για το παιχνίδι με τον Ζαρό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή αρχή με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο αγώνα. Έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και στα σημεία όπου μπορούμε να τον χτυπήσουμε. Ελπίζω να ξεκινήσουμε καλά, με το δεξί και να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Για το νέο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην τριάδα, που είναι και ο στόχος μας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε ποιοτικές μονάδες και συνοχή στην ομάδα».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια, και είμαι σίγουρος πως θα είναι κοντά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P