Στοίχημα: Πληρώνει 3.00 από το ημίχρονο το ντέρμπι στην “Allianz Arena”

Γεμάτο με παιχνίδια που συναρπάζουν το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (28/09)! Όλα τα ματς καθημερινά θα τα βρείτε στο bwin app για ποντάρισμα σε πλήθος στοιχηματικών αγορών. Δυνατό προγνωστικό από το λαμπερό ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν, επέλεξε το Betarades.gr και μπορείτε να δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο των νικών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα και συνέτριψε εκτός έδρας με 5-0 τη Βέρντερ Βρέμης. Μακριά από το γήπεδό της είχε κερδίσει επίσης με 3-2 τη Βόλφσμπουργκ και με 6-1 τη Χόλσταϊν Κίελ, στο Μόναχο νίκησε με 2-0 τη Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα και διέλυσε με 9-2 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πανίσχυρη στην “Allianz Arena”, έχει κερδίσει τα έξι από τα εφτά τελευταία επίσημα ματς, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε το 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 16 τέρματα σε τέσσερις αγώνες. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, όμως, δέχτηκε γκολ.

Τρίτη σερί νίκη για τη Λεβερκούζεν, εντός έδρας με 4-3 επί της Βόλφσμπουργκ. Εκτός έδρας είχε κερδίσει με 4-1 τη Χόφενχαϊμ για το πρωτάθλημα και με 4-0 τη Φέγενορντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα στο γήπεδό της με 3-2 από τη Λειψία. Τα πάει εξαιρετικά εκτός έδρας, καθώς στα οκτώ πιο πρόσφατα επίσημα ματς έχει εφτά νίκες και μια ισοπαλία 1-1 με τη Ντόρτμουντ. Άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς σημείωσε 14 τέρματα, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Μόνο σε έναν εξ αυτών, όμως, δεν δέχτηκε γκολ.

Περίοδο φόρμας διανύουν οι δύο αντίπαλοι, που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το ξεκάθαρο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις, είναι, ωστόσο, εντυπωσιακό το πόσο εύκολα φτάνουν στο γκολ οι δύο ομάδες. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με πολλές ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P