Β. Στρατιδάκης: «Δύσκολο παιχνίδι με την Τύλισο-Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία»

Ο μέσος της Παλιανής, Βαγγέλης Στρατιδάκης, μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Τύλισο για την Α2, και για τη νέα δομή της Α2.

Ο Βαγγέλης Στρατιδάκης μετράει πάνω από 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Παλιανής από το 2020, και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους φετινούς της στόχους, ως ένας από τους πιο έμπειρους του ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Στρατιδάκη:

Για το παιχνίδι με την Τύλισο: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο ο οποίος φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, καθώς έχει δηλώσει ότι θα παλέψει για την άνοδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την άλλη δεν ξεκινήσαμε καλά στην πρεμιέρα και θα πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια, πιο πολύ ψυχολογικά, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή, να το ευχαριστηθούμε και να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Για τη νέα δομή της Α2: «Νομίζω ότι η νέα δομή του πρωταθλήματος κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι κι η άνοδος κι ο υποβιβασμός θα κριθούν στο τέλος».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Εύχομαι να μην περάσουμε ότι έγινε πέρυσι».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Προσωπικός στόχος για μένα είναι, σαν πιο έμπειρος, να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P