Μην. Μαυρής: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι – Ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα»

Ο επιθετικός του Λίντο, Μηνάς Μαυρής, μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΟΗ για την Α2, αλλά και την νέα δομή του πρωταθλήματος.

Ο Μηνάς Μαυρής συνεχίζει να σκοράρει για το Λίντο, και μετά την πρεμιέρα της Α2 με την Φαιστό που βρήκε δίχτυα στην ήττα της ομάδας του (3-1), τονίζει πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος αυτός και οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι με τον ΠΟΗ (28/09, 16:00) ώστε να πάρουν τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Μηνά Μαυρή:

Για το παιχνίδι με τον ΠΟΗ: «Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, σε ένα μικρό γήπεδο και πρέπει όλοι μας να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Από τη μεριά μας, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και τη νέα του δομή: «Σίγουρα είναι πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με πέρυσι, ενώ και οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και υπάρχουν δυνατές ομάδες».

Για τους στόχους του Λίντο στο νέο πρωτάθλημα: «Ο στόχος του Λίντο δεν αλλάζει. Θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό, θα έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P