Γιούχτας: Μπαίνει χειρουργείο ο Κορνηλάκης-Ατομικό για τρεις

Στο χειρουργείο θα μπει ο παίκτης του Γιούχτα, Νίκος Κορνηλάκης, την ώρα που τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Γιούχτας έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με το Μαρκό για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τον Μανώλη Σουτζή να κορυφώνει την προετοιμασία του για το μα της Κυριακής.

Οι πράσινοι έχουν προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, αφού ο έμπειρος τεχνικός, είδε τον Σουρνάκη να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο, τον Πακιουφάκη να έχει ενοχλήσεις στου κοιλιακούς και τον Ορφανουδάκη στο γόνταο.

Και οι τρεις παίκτες πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα. Πράλληλα ο Κορνηλάκης, θα μπει την ερχόμενη εβδομάδα στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Η ενημέρωση του Γιούχτα: «Η αντίστροφη μέτρηση για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αποστολή της ομάδας μας απέναντι στην Μαρκό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε μεσημεριανή προπόνηση με παιχνίδι μετάβασης, ένας εναντίων ενός και διπλό. Τέσσερα τα προβλήματα για το τεχνικό team της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Σουρνάκης αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ο Πακιουφάκης στους κοιλιακούς και ο Ορφανουδάκης στο γόνατο.

Και οι τρεις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Κορνηλάκης ο οποίος σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο δεν θα αποφύγει τελικά το νυστέρι.

Ο νεαρός μπακ της ομάδας μας μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στους κοιλιακούς το οποίο τον έχει κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση της ομάδας μας.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί αύριο στο Μαρκομιχελάκειο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P