Μαν. Κανδηλάκης: «Ο Ηρόδοτος, είτε εντός-είτε εκτός πάντα έχει στόχο τη νίκη»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μάνος Κανδηλάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, τόνισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Ηρόδοτος σε όλα τα ματς πρέπει να στοχεύει στη νίκη. Ακόμα αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, λέγοντας ότι έχουν ενισχυθεί πολλές ομάδες, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις απουσίες των κυανόλευκων.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚατσαμπά: «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα και σε ένα κακό γήπεδο. Εμείς σαν Ηρόδοτος, σε όλα τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός και σε οποιοδήποτε γήπεδο, ο στόχος μας είναι η νίκη. Από ‘κει και πέρα, η ΑΕΚατσαμπά είναι μία καλή ομάδα και έχει ενισχυθεί φέτος αρκετά, θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ευελπιστώ να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πρωτάθλημα: «έχουν ενισχυθεί πολλές ομάδες, είναι καλό αυτό για τις ομάδες και για τους παίκτες προφανώς και σίγουρα και για τους θεατές, θεωρώ πως είναι από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».

Για τις πολλές απουσίες του Ηροδότου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ: «έχει μεγάλη σημασία, η αλήθεια είναι πως λείπουν σχεδόν επτά βασικοί παίκτες, έχει σημασία και αυτό, από κει και πέρα ο Ηρόδοτος είναι μία ομάδα που όσες απουσίες και να έχει πρέπει να τις αφήσει πίσω και να κοιτάξει πως να πάρει τη νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P