Γ. Στρατάκης: «Τα αποδυτήρια είναι η καρδιά κάθε ομάδας»

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο ποδοσφαιριστής του Ανθεστίωνα, Γιώργος Στρατάκης, απάντησε για το κλίμα που επικρατεί στο Θραψανό, όπως και τους στόχους που έχουν θέσει φέτος σαν ομάδα.

Σε συνδυασμό με αυτά, ο μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στα νεαρά παιδιά που έχει ο Ανθεστίων αλλά και στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ρούβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας, απάντησε: «Τα αποδυτήρια είναι η καρδιά κάθε ομάδας. Στην οικογένεια του Ανθεστίωνα, οι ανθρώπινες σχέσεις ήταν πάντα το θεμέλιο της επιτυχίας. Η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος και τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, ανέφερε: «Το καλοκαίρι έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και το έμψυχο δυναμικό ανανεώθηκε σημαντικά. Πιστεύω ότι διαθέτουμε εξαιρετικό υλικό, ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων νεαρών παικτών και θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Στόχος μας είναι, μέσα από ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για τους νεαρούς παίκτες στην ομάδα, είπε: «Παράλληλα με τα προηγούμενα, η ευχή όλων μας είναι οι νεαροί παίχτες που είναι στην ομάδα να καταφέρουν αναδειχθούν μέσα από την προσπάθεια καθώς μπορούν και έχουν την ικανότητα να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο».

Το σχόλιο του για τον παιχνίδι με τον Ρούβα: «Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή σε μια σκληρή έδρα, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη μεσοεπιθετικά. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα πάμε για τους τρείς βαθμούς, όπως κάνουμε κάθε Κυριακή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P