Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.20 στο “Adams Park”

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον και σήμερα Τρίτη (24/09) με το κουπόνι στοιχήματος να είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με δράση σε Λα Λίγκα και Σέριε Α, δυνατά ματς στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Γουίκομ – Άστον Βίλα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στη vistabet με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 22:00 η Γουίκομ υποδέχεται στο “Adams Park” την Άστον Βίλα για τη φάση των “32” του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ομάδα της League One η Γουίκομ φιγουράρει στην 9η θέση μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα προσπαθήσει απόψε να κάνει την έκπληξη κόντρα στο φαβορί, Άστον Βίλα. Επικράτησε με 2-1 της Κέμπριτζ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη και πέμπτη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Άστον Βίλα πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, βρίσκεται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Επικράτησε με 3-1 της Γουλβς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ήταν η τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες επιβεβαιώθηκε και το Over 2.5. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Γουίκομ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, σκοράρει με μεγάλη ευκολία, μπορεί να εκμεταλλευτεί το ροτέισον που θα προχωρήσει ο Έμερι στην Άστον Βίλα και να συνεισφέρει σε ανοικτό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα, θεωρούμε απίθανο το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P