Γ. Ανωγειανάκης: «Δεν μας δόθηκε πέναλτι στο 0-0-Καθαρό το γκολ του Γ. Χριστοφοράκη»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Γιώργος Ανωγειανάκης, ωστόσο στάθηκε στην φάση του πέναλτι που ζήτησαν οι μπλε αλλά και στο γκολ του Χριστοφοράκη που ακυρώθηκε. 

Ο ικανός τεχνικός του Ρούβα έκανε την δική του ανάλυση, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε, όμως το σκορ αδικεί την ομάδα του.

Ακόμα αναφέρθηκε στην φάση του πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Λυδάκη, στο 0-0, αλλά και στο γκολ του Γιάννη Χριστοφοράκη που ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Συγκεκριμένα ανέφερε«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, πήγαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς, μετά το 10λεπτο ισορροπήσαμε και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στο 0-0 στον Λυδάκη, που αν το έδινε θα ήταν ένα άλλο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο καλύτερος από εμάς, κατάφερε να κάνει δύο ευκαιρίες γκολ και εμείς δείξαμε αδράνεια στις δεύτερες μπάλες. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος ήταν παρόμοια και πρέπει να το δούμε.

Χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, η τελική απόφαση που παίρναμε δεν ήταν σωστή.

Στα αποδυτήρια είπαμε να ανεβάσουμε απόδοση να παίξουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας ξανά βάλει στο ματς. Το καταφέραμε με τον Χριστοφοράκη Γιάννη, όμως αυτό δεν μέτρησε που θεωρώ θα έδινε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Το γκολ ήταν καθαρό, η λάισμαν όμως είχε άλλη άποψη. Η ψυχολογία έπεσε, δεχτήκαμε ένα τρίτο γκολ μετά από αδράνεια και εκεί τελείωσε και το παιχνίδι.

Παλέψαμε να μειώσουμε, χάσαμε ευκαιρίες, όπως και ο ΠΑΟΚ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, όμως μας αδικεί το σκορ και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το λιγότερο δύο τέρματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P