Ν. Παπαδόπουλος: «Έχασα ένα φίλο που είχα στην καρδιά μου 30 χρόνια, με πείραξε η συμπεριφορά του»

Για τα συναισθήματα του προς τον ΟΦΗ, αλλά και για συμπεριφορά φίλου του που είχε στον ΟΦΗ και τον πείραξε μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού αναφορικά με το παιχνίδι στάθηκε στο άγχος που έβγαλαν οι παίκτες του, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε για τα συναισθήματα που έχει για τον ΟΦΗ, λέγοντας ότι είναι μια καλή ομάδα που βγάζει υγεία.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μίλησε ακόμη, για έναν φίλο που είχε στον ΟΦΗ, χωρίς να τον κατονομάσει, του οποίου η συμπεριφορά τον πείραξε.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου: «Πραγματικά κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα, με καλά αποτελέσματα, θα έλεγα με πολύ ποιότητα στην επίθεση. Είναι κρίμα γιατί η προσπάθεια έχει φτάσει μέχρι το τέλος, έτσι έγινε και με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι, με πιο πολύ μυαλό, σίγουρα μας έχει αγχώσει ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμη, ίσως αυτό μας δημιουργεί ακόμη περισσότερο άγχος και δεχθήκαμε ένα γκολ από μακριά με κεφαλιά, θα έλεγα σε ένα σημείο που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε.

Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να εμψυχώσω τους ποδοσφαιριστές, έχουμε καλή ομάδα, το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια, σήμερα είχαμε και διάρκεια στο παιχνίδι μας, μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να τελειώσουμε 1-2 φάσεις που βγήκαμε στην επίθεση, για να είμαστε πιο ήρεμοι.

Όσο δεν έρχεται νίκη σίγουρα υπάρχει άγχος, θα ήταν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας και την βαθμολογία να νικήσουμε, όμως ξέρουμε πως δουλεύουμε, ξέρω τι παίκτες έχω, τι ομάδα έχω και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει γρήγορα η νίκη και θα αποδώσουμε καλύτερα.

Έχω εκφράσει τα συναισθήματα μου για τον ΟΦΗ αμέτρητες φορές, για το μόνο που έχω στεναχωρηθεί είναι ότι έχασα ένα φίλο, 30 χρόνια φίλο που τον είχα πάρα πολύ ψηλά. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα που έχει υγεία αυτή τη στιγμή αλλά το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι ένα φίλο που είχα μέσα στη ψυχή μου και την καρδιά μου για 30 χρόνια, με πείραξε πολύ η συμπεριφορά του. Δυστυχώς αυτά υπάρχουν στη ζωή και το ποδόσφαιρο, καλή συνέχεια στον ΟΦΗ, η δικιά μας ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P