Κ17 ΟΦΗ-Λεβαδειακός 3-0: «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο

Νίκησε στην πρεμιέρα του η Κ17 του ΟΦΗ την αντίστοιχη του Λεβαδειακού, με τους παίκτες του Ομίλου να δείχνουν πολύ καλή εικόνα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Super League Κ17, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε την κατοχή της μπάλας και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε «διαχείριση», χάνοντας και ευκαιρίες για να αυξήσει περισσότερο το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 20ό λεπτό ο Ασμαριανάκης άνοιξε το σκορ για τον Όμιλο με δυνατό σουτ, με τους ποδοσφαιριστές να μαζεύονται μαζί και να αφιερώνουν το γκολ στον Κωνσταντίνο Γαλανό που υπέστη ρήξη χιαστού και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, δείχνοντας πόσο κοντά είναι η ομάδα.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Σιτμαλίδης διπλασίασε τα γκολ του ΟΦΗ με εκπληκτική προσωπική ενέργεια, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρίσκοντας τα δίχτυα με πλασέ στην απέναντι γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πουλιού στο 51′, αλλά ο Κουκουριτάκης απέκρουσε εύκολα.

Στο 61′ ο Ασμαριανάκης διπλασίασε τα δικά του τέρματα, και τριπλασίασε της ομάδας του, με ένα εκπληκτικό τελείωμα έπειτα από τρομερή πάσα του Βγόντζα.

Δύο λεπτά πριν το 80′, ο Λεβαδειακός είχε ακόμα ένα σουτ, αυτή τη φορά με τον Αλαφάκη, με τον Κουκουριτάκη να αποκρούει, ενώ στο 80′ ο Κράστα είχε ευκαιρία να κάνει το 4-0 με πλασέ που πέρασε λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ έπαιξε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά, λόγω τραυματισμού του Αντωνακάκη, αφού ο Ελευθεριάδης είχε κάνει και τις πέντε αλλαγές του.

Οι συνθέσεις:

Κ17 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χέιλυ, Βγόντζας (82′ Ντρεϊάι), Μπαλάσης, Λυγεράκης (68′ Κράστα), Αντωνακάκης, Τούφας, Κωστάκης (58′ Κουβδός), Ασμαριανάκης (82′ Κοντεκάς), Σιτμαλίδης (58′ Πετούσης).

Κ17 Λεβαδειακός: Μαστόρης, Κ. Χύσα, Γενούζης, Αυγέρης (46′ Μικέλης), Αργυρίου (59′ Κουλουκύθας), Παπαροιδάμης, Μ. Χύσα (80′ Μπαλόκας), Φιρινίδης, Τζίτσας, Αλαφάκης, Πουλιός (87′ Χριστοδούλου).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P