Ομόρφυνε το γήπεδο του Αγίου Νικολάου! (pics)

Μία πολύ όμορφη εικόνα έχει πλέον το γήπεδο του Αγίου Νικολάου μετά την ολοκλήρωση των βελτιωτικών εργασιών.

Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων ως Δ.Σ., ο πρόεδρος Μάνος Μακράκης, με τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών, έθεσαν ως προτεραιότητα ως ένα από τα σημαντικά ζητήματα στα οποία έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, η αναβάθμιση του σταδίου. Η αρχή έγινε με λειτουργικά θέματα για τις ανάγκες της ομάδας και την αντικατάσταση όλων των ηλεκτρικών συσκευών (πλυντήρια, τηλεοράσεις στα αποδυτήρια κ.α.), έγινε καλλωπισμός και φρεσκάρισμα στα αποδυτήρια εντός, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, όπου τοποθετήθηκε τάπητας, παγκάκια και ταμπέλα με το έμβλημα και το όνομα της ομάδας, ενώ διαμορφώθηκε χώρος για την λειτουργία των γραφείων του σωματείου σε αναβάθμιση του.

Επίσης, έγιναν ενέργειες ευπρεπισμού τόσο στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, όσο και των διαιτητών, ώστε οι συνθήκες παραμονής τους σε αυτά να είναι η καλύτερη δυνατή στα πλαίσια της φιλοξενίας.

Αποκορύφωμα ήταν η αναβάθμιση της κερκίδας του σταδίου, η οποία ξεκίνησε από την είσοδο που έχει πλέον τα χρώματα της ομάδας (μπλε-άσπρο), με φρεσκάρισμα σε όλη την κερκίδα η οποία επίσης έχει κυανόλευκο χρώμα, βελτίωση της εγκατάστασης και της εικόνας του κυλικείου, έγινε αντικατάσταση των καθισμάτων και αλλαγή αυτών στην Platinum κατηγορία με νέα τα οποία φέρουν το έμβλημα του ΑΟΑΝ. Έγινε καθαρισμός και βελτίωση στα δημοσιογραφικά.

Η επόμενη κίνηση έχει να κάνει με τη βελτίωση της γηπεδικής εγκατάστασης στην Αμμούδα, με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, βρισκόμενοι εν αναμονή της συνεργασίας με το δήμο Αγίου Νικολάου και την Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου τα παιδιά της ακαδημίας και η ομάδα του ΑΟΑΝ Β’, να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τις προπονήσεις και τα παιχνίδια τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P