Φιλική επικράτηση της Κ15 του ΟΦΗ στο Λίντο

Η Κ15 του ΟΦΗ πήρε τη φιλική νίκη επί της Δόξας Ηρακλείου με 2-0 σε αναμέτρηση που έγινε στο Λίντο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Νικηφόρα πέρασε από το Λίντο η Κ15 του ΟΦΗ, παίρνοντας ακόμα μία νίκη στα φετινά φιλικά της προετοιμασίας. Για την ομάδα του Κυριάκου Πετρά σκόραραν από το πρώτο ημίχρονο οι Πατραμάνης και Λ. Καπαρός, που διαμόρφωσαν από το πρώτο μέρος το τελικό 0-2.

Από την άλλη το σύνολο του Μπάμπη Ντάγκινη κρατάει την ανταγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, με τη Δόξα να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Ηρακλείου: Μαυρίδης, Βαρούχας, Μασαούρης, Κορνάρος, Εμμανουήλ, Τζανετής, Ζαχαριουδάκης, Δραγατάκος, Φρέσκος, Μονιάκης, Σπαθαράκης.

Έπαιξαν και οι: Τζωρτζάκης, Σωπάκης, Παντζαρίδης, Αλεξάκης, Μακαρόνας, Μαράκης, Τσιμπηνός, Χριστάκης, Γιωργομιχελάκης, Τζιώτης.

Κ15 ΟΦΗ: Ξηφανταράκης, Δρίμης, Κλάδος, Κλωνάρης, Μίτο, Βαρδουλάκης, Καπαρός Λ., Τσαλπατούρος, Πατραμάνης, Χριστοδουλάκης, Καμπουράκης.

Έπαιξαν και οι: Καπαρός Μ., Πατεράκης, Παπαδάκης Γ., Φανουράκης, Οικονομάκης, Παναγιωτάκης, Μπουλούκας, Ξυδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P