Θάνος Κώτσιος: «Θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αουτσάϊντέρ»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ρεθυμνιακού στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την πρεμιέρα με τον Γιούχτα και συνολικά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δεικτικός για την ετοιμότητα, αλλά και την αποφασιστικότητα του Ρεθυμνιακού για τον Κυριακάτικο αγώνα της πρεμιέρας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στις Αρχάνες με τον Γιούχτα, εμφανίστηκε στις σχετικές του δηλώσεις ο Θάνος Κώτσιος.

Ο αρχηγός των «δελφινιών» τόνισε χαρακτηριστικά, για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής:

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και σίγουροι ότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις κατηγορίας, κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας μας. Για τον αγώνα με τον Γιούχτα, έχουμε συγκεκριμένα πλάνα, τα οποία στοχεύουμε την επίτευξη τους, που θα μας οδηγήσει και στον στόχο μας. Θέλουμε την νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι, γιατί εκτός από τους πολύτιμους βαθμούς, θα μας βοηθήσει σημαντικά και στην ψυχολογία μας. Είμαστε νεοφώτιστοι και πολλοί μας θεωρούν αουτσάϊντερ. Όμως εμείς μέσα από μια όμορφη και ουσιώδη απόδοση, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε υπολογίσιμοι και ανταγωνιστικοί.

Ο Γιούχτας και στο φιλικό που είχαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας απέδειξε ότι διαθέτει πολύ καλές μονάδες και ποιοτικούς παίκτες. Όμως θέλουμε και εμείς το ίδιο όπως και εκείνοι το πιο ιδανικό ξεκίνημα σε μια χρονιά που γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη όμως είμαστε αποφασισμένοι μέσα από μια καλή αγωνιστική εικόνα να πετύχουμε τους στόχους μας. Σεβόμαστε την αξία και τις ικανότητες της αντίπαλης ομάδας, όμως και εμείς έχουμε δημιουργήσει την δική μας ιστορία στις Εθνικές κατηγορίες και τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να την υπερασπιστούμε.

Εμείς αν και είχαμε λιγότερο χρόνο σε οργάνωση και προετοιμασία σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες του ομίλου έχουμε ως σκοπό μας να «κοιτάξουμε στα μάτια» όλους τους αντιπάλους μας, αντιμετωπίζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σαν τελικό. Ας νικήσει ο καλύτερος μέσα από ένα θέαμα που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια μας.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες που προσφέρουν και υπηρετούν την κατηγορία και ελπίζω το θέαμα να ανταμείψει όλους εκείνους που την παρακολουθούν πιστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P