Μιχ. Ξυλούρης: «Οδηγός μας το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ»

Στην επίσημη σελίδα του Αετός Ανωγείων μίλησε ο Μιχάλης Ξυλούρης ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, με αντίπαλο τον ΠΑΝΟΜ.

Ο 25χρονος Ανωγειανός μέσος, αγωνίστηκε τα προηγούμενα δυο χρόνια στην ομάδα των Μαλίων και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος της.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Αετός θα έχει ως «οδηγό» το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ προκειμένου να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά είπε: «Παρότι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα, το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ μας δίνει αισιοδοξία και ψυχολογία ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και αυτό θα είναι ο οδηγός μας για το ματς με τον ΠΑΝΟΜ.

Όσον αφορά το ματς του Σαββάτου στα Μάλια, ο ΠΑΝΟΜ είναι μια ομάδα δυνατή στην έδρα της, έχει ένα καινούργιο ρόστερ, ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα οπότε θα έχουν αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και εμείς πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε τη συγκέντρωση που απαιτεί το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P