Π. Μυλόβας: «Ρεαλιστικός στόχος η πρώτη πεντάδα – Η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Μοχού, Πέτρος Μυλόβας, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα που ακολουθεί, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από το Μοχό, ανέφερε πως η ομάδα χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο, ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος,

Μιλώντας για τους στόχους του, υποστήριξε πως η κατάκτηση μίας θέσης στην πεντάδα είναι ρεαλιστικό ζητούμενο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο ίδιος θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα και για το επερχόμενο ματς με τον Ανθεστίωνα; «Κατ’ αρχήν νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί το μοντάρισμα, ώστε κάθε παίκτης να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο έτοιμος και πήρε το παιχνίδι. Σε κάθε αγώνα θα βελτιωνόμαστε. Ο Ανθεστίων είναι σοβαρός αντίπαλος, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του Μοχού και οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι; «Νομίζω πως η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, αλλά αυτό θα κριθεί στο γήπεδο. Προσωπικά, στόχος μου είναι να παίζω σε μια ομάδα όπου μπορώ να προσφέρω το μέγιστο, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων της και να είμαι επιδραστικός σε κάθε παιχνίδι. Πάντα παίζω με πάθος, και το στυλ μου ταιριάζει στον Μοχό».

Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας; «Από ό,τι είδα στα φιλικά, όλες οι ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο, οπότε πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Η ομάδα έχει τη στήριξη του κόσμου, που έρχεται στο γήπεδο και μας ενισχύει. Οφείλουμε να τους ευχαριστούμε με την απόδοσή μας, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, και έτσι θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P