Γ. Κουτζαβασίλης: «Δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ-Αρκετά υψηλό το επίπεδο της Α1»

Ο Γιάννης Κουτζαβασίλης, αμυντικός της Χερσόνησος-Πλατάκης ΑΕ, μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Α1 και την ομάδα του.

Ο 28χρονος αμυντικός ήρθε στο Ηράκλειο από τον Απόλλων Παραλιμνίου το φετινό καλοκαίρι, για χάρη της Χερσόνησος-Πλατάκης ΑΕ, και έχει μείνει ευχαριστημένος από τις πρώτες του εντυπώσεις στην Α1 και από το επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κουτζαβασίλης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι με τον Ρωμανό στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, το οποίο χαρακτήρισε ένα δύσκολο ματς, ενώ μπροστά της έχει η Χερσόνησος-Πλατάκης ΑΕ έναν αντίπαλο που θέλει να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κουτζαβασίλη:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει δείξει από το καλοκαίρι, με βάση τις μεταγραφές που έχει κάνει, πως θέλει να πρωταγωνιστήσει. Θα είναι σίγουρα μέσα στις τρεις-τέσσερις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάναμε στη πρεμιέρα και ελπίζουμε να το καταφέρουμε».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον Ρωμανό και το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Α1 ΕΠΣΗ: «Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό για το τοπικό του Ηρακλείου, τώρα μαθαίνω πως είναι εδώ τα πράγματα. Το παιχνίδι με τον Ρωμανό ήταν δύσκολο και σίγουρα η ομάδα μου είχε και το άγχος, γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι της και είναι καινούργια ομάδα, δεν ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Χερσόνησο: «Βλέπω μία πολύ καλή οργάνωση από την διοίκηση. Έναν έμπειρο προπονητή, που μας βοηθάει εντός και εκτός χώρου. Υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ προπονητή και διοίκησης και ότι έχουμε το λύνουν άμεσα. Η ομάδα έχει κάνει μία καινούργια αρχή με ανανεωμένο ρόστερ και δείχνει πως βαδίζει στον σωστό δρόμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P