Ν. Βρεττός: «Δεν βλέπουμε κάτι άλλο παρά μόνο τη νίκη-Στον ΠΟΑ με ξέρουν και αυτό μου δίνει ψυχολογία»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας, τους στόχους του ΠΟΑ αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Βρεττός.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Ατσαλένιο μετά από αρκετά χρόνια και δείχνει από τα φιλικά ότι είναι έτοιμος για να προσφέρει πολλά στο σωματείο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Βρεττός, αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας που είναι και κρητικό ντέρμπι κόντρα στον ΑΟΤ, αλλά και για τους στόχους που έχει βάλει τόσο ο ΠΟΑ όσο και ο ίδιος στη νέα χρονιά που αρχίζει σε λίγα 24ωρα.

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΑΟΤ: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα και να το συνδυάσεις με καλό ποδόσφαιρο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλά παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και δεν βλέπουμε κάτι άλλο παρά μόνο την νίκη».

Για τον στόχο του ΠΟΑ αλλά και τον δικό του: «Ο στόχος της ομάδας είναι η πεντάδα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, δεν νομίζω ότι λείπει κάτι από τον ΠΟΑ για να μην τα καταφέρει εφόσον έχουμε όλοι υγεία και δίνουμε το εκατό τις εκατό.

Από εκεί και πέρα στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχος της και μέσα από αυτό να κάνω γκολ, ασίστ και να έχω γενικά καλή εικόνα, εδώ με ξέρουν, ξέρουν τι μπορώ να κάνω και αυτό μου δίνει ψυχολογία και κίνητρο για να συνεχίσω».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο θεωρώ από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όμως πιστεύω θα υπάρξουν και εκπλήξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P