Α. Τσουπάκης: «Γνωρίζουμε πως έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή»

Ο προπονητής των «δελφινιών, Ανδρέας Τσουπάκης μίλησε στο GRANDSPORT λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με τον Γιούχτα.

Ο Τσουπάκης ευχήθηκε αρχικά σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και έπειτα αναφέρθηκε στο φαβορί της πρεμιέρας απέναντι στον Γιούχτα αλλά και την δυσκολία του 4ου ομίλου που απαρτίζεται από ιστορικές και ποιοτικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρεμιέρα με τον Γιούχτα: «Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Γιούχτα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Έχουμε μια γεύση από το φιλικό που είχαμε παίξει πριν λίγο καιρό αλλά είναι πιθανό να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πιστεύω θα βρίσκονται σε άλλο επίπεδο ετοιμότητας. Εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι χωρίς άγχος, γνωρίζουμε όμως ότι είναι το φαβορί και ότι είναι αυτοί που πρέπει να κερδίσουν».

Για την δυσκολία του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είπε: «Άπαντες γνωρίζουν και παραδέχονται ότι είναι από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα, με ομάδες ιστορικές και ποιοτικές που έχουν υψηλούς στόχους και βλέψεις. Εμείς θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους και έπειτα θα κάνουμε το «ταμείο».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας, είπε: «Ο στόχος του Ρεθυμνιακού είναι να μείνει και να εδραιωθεί στην κατηγορία αυτή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P