Μυρ. Γιακουμάκης: «Θα διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα – Κρύβει δυσκολίες η πρεμιέρα»

Ο Μύρος Γιακουμάκης μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και την πρεμιέρα του Εργοτέλη στο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Ο έμπειρος μέσος που επέστρεψε φέτος για να συνδράμει στην νέα προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων», υποστήριξε πως δεν βλέπει κάποιο φαβορί τη νέα σεζόν, καθώς τονίζει πως είναι πολύ δυνατές ομάδες.

Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Εργοτέλη με αντίπαλο τον Αλμυρό, ο Γιακουμάκης ανέφερε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο ξεκάθαρος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει: «Θα είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, με αρκετές καλές και ιστορικές ομάδες. Όσο για το ποια ομάδα θα το κατακτήσει, δεν μπορώ να πω ότι κάποια ξεχωρίζει τόσο πολύ ώστε να τη χαρακτηρίσω φαβορί».

Για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Αλμυρό: «Όπως όλοι ξέρουμε, είναι η πρεμιέρα για εμάς στο φετινό πρωτάθλημα και, όπως κάθε πρεμιέρα, είναι ένα ματς που κρύβει δυσκολίες, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Ειδικά όταν παίζεις με μια καλή ομάδα όπως ο Αλμυρός. Εμείς, ως Εργοτέλης, θα διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα, όπως θα κάνουμε και στον αγώνα με τον Αλμυρό. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P