Στ. Ανωγειανάκης: «Είμαστε καινούργια ομάδα που χτίζεται από το μηδέν – Υπομονή και σκληρή δουλειά»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στον Ζαρό με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Μαραθώνα μίλησε ο Στέλιος Ανωγειανάκης.

Σε μία εποχή μπαίνει από τη φετινή σεζόν ο Ζαρός, θέλοντας να στηριχτεί στο τοπικό στοιχείο και τα νέα παιδιά, χτίζοντας ουσιαστικά μία νέα ομάδα από το μηδέν, όπως αναφέρει και στην τοποθέτηση του ο Στέλιος Ανωγειανάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρεται με θετικό τρόπο στην αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ενώ αναφερόμενος στην πρεμιέρα με τον Μαραθώνα τόνισε πως στόχος είναι η νίκη, παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά είπε: «Να ευχηθούμε πρώτα καλά μία καλή σεζόν σε όλους με υγεία και ευχόμαστε κάθε ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Όσον αφορά την ομάδα μας έχουμε μία βαριά φανέλα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα που χτίζεται από το μηδέν. Χρειαζόμαστε υπομονή και σκληρή δουλειά για να φανεί η προσπάθεια που καταβάλουμε στο γήπεδο.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με σεβασμό προς τον αντίπαλο και τον διαιτητή, προβάλλοντας μια καλή εικόνα προς τα έξω. Βασικός μας ζητούμενο είναι να αναδείξουμε παιδιά από το χωριό μας, εντάσσοντάς τα στο ρόστερ μας, που είναι γεννημένα το 2008, 2009 και 2010 και ήδη έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής».

Για την πρεμιέρα με τον Μαραθώνα: «Το πρώτο ματς είναι δύσκολο, καθώς η πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, ένα παραπάνω εμείς που είμαστε καινούργια ομάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το τρίποντο».

«Είναι καλύτερο που πλέον το πρωτάθλημα γίνεται σε έναν όμιλο. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν καλές ομάδες και πολλά δύσκολα παιχνίδια. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις και τα δυνατά παιχνίδια, τα παιδιά θα μπορέσουν να βελτιωθούν», ανέφερε για το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P