Γ. Νικολιδάκης: «Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες»

Ο τεχνικός της Φαιστού, Γιάννης Νικολιδάκης, μίλησε στο GRANDSPORT, πριν την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών στην Α2 ΕΠΣΗ.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τις ομάδες που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία και αναφέρθηκε επίσης στις παγίδες που μπορεί να κρύβει κάθε πρεμιέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή:

Για την πρεμιέρα με τον Λίντο: «Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες αλλά πιστεύω πως η ομάδα του Λίντο με βάση την δυναμική στις ακαδημίες της και τον προπονητή που διαθέτει θα είναι ένα δύσκολο ματς και πάμε για το καλύτερο δυνατό, στην έδρα μας».

Για την προετοιμασία της ομάδας ως τώρα: «Η προετοιμασία κυλάει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και φυσικά μετ΄εμποδίων, όπως και όλες οι ομάδες στην κατηγορία αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών».

Για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Α2 ΕΠΣΗ: «Οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος θα είναι η Τύλισος η Χαραυγή και τα Δειλινά. Φυσικά θα υπάρξουν και ομάδες εκπλήξεις όπως και κάθε αγωνιστική».

Για τον στόχο της Φαιστού, είπε: «Σαν Φαιστός κοιτάμε πολύ ψηλά, υπολογίζουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας έναν προς έναν και διαθέτουμε πολλά νέα παιδιά που έχουν όρεξη και ικανότητες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P