Π. Χαραλαμπάκης: «Ήθελα τη νίκη στο ντεμπούτο μου-Αρκετά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ο Παναγιώτης Χαραλαμπάκης, τερματοφύλακας της Μινωικής, μίλησε στο GRANDSPORT για το ντεμπούτο του, τους στόχους του και της ομάδας, αλλά και το επόμενο ματς με το Ασήμι.

Ντεμπούτο με την φανέλα της Μινωικής πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Χαραλαμπάκης, αλλά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας προέρχεται από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Λασιθίου και την Νίκη Σητείας.

Στο πρώτο του παιχνίδι με την «Μπάρτσα», ο 18χρονος κίπερ κράτησε το σκορ του Ανθεστίωνα «χαμηλά», κάνοντας κύριες επεμβάσεις καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Χαραλαμπάκη:

Για το ντεμπούτο του και την πρεμιέρα της Α1: «Το πρώτο μου παιχνίδι με της φανέλα της Μινωικής θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με ένα “τρίποντο”, ειδικά από τη στιγμή που έγινε το ματς στην έδρα μας. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο βελτιώσαμε την εικόνα μας, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες, όμως εν τελεί δεν νικήσαμε έναν μαχητικό αντίπαλο. Πήραμε σημαντικά μαθήματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, με το Ασήμι εκτός έδρας».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω να δίνω το 100% όταν με χρειάζεται η ομάδα και μέσα από αυτήν να εξελίσσομαι, βοηθώντας να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν ο προπονητής μας».

Για την ομάδα: «Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ, ένα ποιοτικό ρόστερ και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο το όμορφο ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με το Ασήμι: «Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να θεωρείται εύκολο. Το Ασημί είναι μια καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα, στην οποία θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρίποντο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P