Γ. Δολαψάκης: «Να διεκδικούμε σε κάθε αγώνα την νίκη»

Ο Γιάννης Δολαψάκης, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του ΑΟΑΝ, μίλησε στο GRANDSPORT για την πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική αλλά και τις ιδιαιτερότητες της.

Επίσης, ανέφερε τους στόχους της ομάδας, τι περιμένει από τον νέο αυτό πρωτάθλημα και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΑΟΑΝ.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Το σχόλιο του Γιάννη για την πρεμιέρα: «Κάθε πρεμιέρα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά και γνωρίζουμε πως πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τους στόχους του ΑΟΑΝ έθεσε τους εξής: «Στόχος της ομάδας μας είναι κάθε Κυριακή να έχουμε βελτίωση, να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούμε σε κάθε αγώνα την νίκη».

Στο τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα και αν θεωρεί ότι θα ανταγωνιστικό, απάντησε: «Σίγουρα. Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος της Γ’ Εθνικής και γνωρίζουμε πως τόσο τα παιχνίδια στην Κρήτη όσο κι εκείνα στην Αθήνα θα είναι άκρως απαιτητικά».

Κλείνοντας, τι μήνυμα δίνεις στον κόσμο του ΑΟΑΝ, που φέτος δείχνει να είναι αποφασισμένος να κάνει και ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας;

«Στον κόσμο του ΑΟΑΝ έχω να πω μόνο ευχαριστώ για την στήριξη του στην ομάδα. Ιδίως για το καλοκαίρι που πέρασε στο οποίο η ομάδα βρέθηκε σε δύσκολη θέση κι η παρουσία του ήταν καθοριστική. Έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας φέτος και στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Ας έχουν υπομονή και να είναι σίγουρη πως η ομάδα θα μάχεται κάθε Κυριακή για να φεύγουν από το γήπεδο «γεμάτοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P